Yeni Ürün Geliştirmede İnovasyon Serkan Kılıç 3. Basım
Yeni Ürün Geliştirmede İnovasyon Serkan Kılıç 3. Basım

Yeni Ürün Geliştirmede İnovasyon Serkan Kılıç 3. Basım

Tedarikçi : Serkan Kılıç
Fiyat : ₺180,00
Barkod : 9789750267451
:

 

Kitap, gördüğü yoğun ilgi sonucunda, gözden geçirilmiş ve genişletilmiş 3. Baskısını yapmıştır.

Yeni ürün geliştirmede inovasyon (Yeni ürün inovasyonu), "artımsal ve radikal inovasyon boyutlarıyla tüketicilerin mevcut ve henüz karşılanmamış ihtiyaçlarını karşılamaya odaklanan ve bu suretle yeni pazarlarda yaratabilen, yeni teknolojilerden yararlanarak tüketicilere değer sunan yeni ürünlerin geliştirilmesi" olarak tanımlanabilir.

Kitabın başlıca amacı, yeni ürün inovasyonu gerçekleştirecek işletmeler için bir rehber oluşturmaktır. Kitapta, yeni ürün inovasyonu kavramı, yeni ürün inovasyonunda dikkate alınacak unsurlar ve yenilikçi stratejinin belirlenmesinden başlayıp, fikirlerin geliştirilmesi ve en uygun fikrin seçimiyle devam eden yeni ürün inovasyon sürecinde işletmelerin başarılı olmaları için önem vermeleri gereken noktalar ayrıntılı olarak ele alınmıştır.

Ayrıca kitapta, kültür ve yeni ürün inovasyonu ilişkisi, yenilikçi örgüt kültürü ve ulusal kültür boyutları ile incelenmiştir. Bu doğrultuda kitapta, başarılı işletmelerin yeni ürün olasılıklarını nasıl seçtikleri, başarılı işletmeler tarafından yönetilen yeni ürün geliştirme ve pazarlama süreçleri, yeni ürün geliştirme sürecinde işletmelerin etkin dönüştürme becerileri ile pazarlama stratejileri, pazar yönelimli inovasyon kültürü oluşturma ve Türk kültürünün yeni ürün geliştirmedeki rolü gibi konular açıklanmıştır.

Konu Başlıkları

.Yeni Ürün İnovasyonu

.Yeni Ürün İnovasyonu ve Performans

.Yeni Ürün İnovasyonu Proje Türleri

.Yeni Ürün Proje Portföy Yönetimi

.Yeni Ürün İnovasyonunda Dikkate Alınacak Unsurlar

.Yeni Ürün İnovasyon Süreci

.Kültür ve Yeni Ürün İnovasyonu

.Ulusal Kültür ve Boyutları ile Yeni Ürün İnovasyonu İlişkisi

.Yenilikçi Örgüt Kültürü

.Yenilikçi Örgütlerin Özellikleri

.Türkiye'de İnovasyon

 

 

Sayfa Sayısı
208
Basım Numarası
3
Basım Dili
Türkçe
Kapak
Karton Kapaklı
Kağıt Cinsi
1.Hamur
Ebat
130-190
Etiketler
Yeni, Yeni Ürün, Yeni Ürün Geliştirmede, Yeni Ürün Geliştirmede İnovasyon, Yeni Ürün Geliştirmede İnovasyon Serkan, Yeni Ürün Geliştirmede İnovasyon Serkan Kılıç, Yeni Ürün Geliştirmede İnovasyon Serkan Kılıç 3., Yeni Ürün Geliştirmede İnovasyon Serkan Kılıç 3. Basım, Yeni Ürün Geliştirmede İnovasyon Serkan Kılıç Basım, Yeni Ürün Geliştirmede İnovasyon Serkan 3., Yeni Ürün Geliştirmede İnovasyon Serkan 3. Basım, Yeni Ürün Geliştirmede İnovasyon Serkan Basım, Yeni Ürün Geliştirmede İnovasyon Kılıç, Yeni Ürün Geliştirmede İnovasyon Kılıç 3., Yeni Ürün Geliştirmede İnovasyon Kılıç 3. Basım, Yeni Ürün Geliştirmede İnovasyon Kılıç Basım, Yeni Ürün Geliştirmede İnovasyon 3., Yeni Ürün Geliştirmede İnovasyon 3. Basım, Yeni Ürün Geliştirmede İnovasyon Basım, Yeni Ürün Geliştirmede Serkan, Yeni Ürün Geliştirmede Serkan Kılıç, Yeni Ürün Geliştirmede Serkan Kılıç 3., Yeni Ürün Geliştirmede Serkan Kılıç 3. Basım, Yeni Ürün Geliştirmede Serkan Kılıç Basım, Yeni Ürün Geliştirmede Serkan 3., Yeni Ürün Geliştirmede Serkan 3. Basım, Yeni Ürün Geliştirmede Serkan Basım, Yeni Ürün Geliştirmede Kılıç, Yeni Ürün Geliştirmede Kılıç 3., Yeni Ürün Geliştirmede Kılıç 3. Basım, Yeni Ürün Geliştirmede Kılıç Basım, Yeni Ürün Geliştirmede 3., Yeni Ürün Geliştirmede 3. Basım, Yeni Ürün Geliştirmede Basım, Yeni Ürün İnovasyon, Yeni Ürün İnovasyon Serkan, Yeni Ürün İnovasyon Serkan Kılıç, Yeni Ürün İnovasyon Serkan Kılıç 3., Yeni Ürün İnovasyon Serkan Kılıç 3. Basım, Yeni Ürün İnovasyon Serkan Kılıç Basım, Yeni Ürün İnovasyon Serkan 3., Yeni Ürün İnovasyon Serkan 3. Basım, Yeni Ürün İnovasyon Serkan Basım, Yeni Ürün İnovasyon Kılıç, Yeni Ürün İnovasyon Kılıç 3., Yeni Ürün İnovasyon Kılıç 3. Basım, Yeni Ürün İnovasyon Kılıç Basım, Yeni Ürün İnovasyon 3., Yeni Ürün İnovasyon 3. Basım, Yeni Ürün İnovasyon Basım,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.