Vergi Teşvik Sistemi ve Uygulamaları Filiz Giray, 5. Baskı
Vergi Teşvik Sistemi ve Uygulamaları Filiz Giray, 5. Baskı

Vergi Teşvik Sistemi ve Uygulamaları Filiz Giray, 5. Baskı

Tedarikçi : Filiz Giray
Fiyat : ₺242,00
Barkod : 9786052473719
:

Vergi Teşvik Sistemi ve Uygulamaları Filiz Giray, 5. Baskı

 

Bu çalışmada vergi teşvikleri ekonomik, mali ve sosyal perspektifle incelenmektedir. Çalışmada vergi teşviklerinin mali literatürdeki yeri teorik boyutlarıyla geniş kapsamlı olarak anlatılmış. Uygulamada da ülkelerin tercih ettiği vergi teşvik türleri açıklanmış. Vergi teşviklerini daha iyi analiz edebilmek adına vergi teşvikleriyle benzer kavramların karşılaştırılması yapılmış. Vergi teşviklerinin etkinliği, ölçülmesi ve bu konuda yapılan ampirik çalışmalar incelenmiş. Küreselleşme sürecinin vergi teşviklerinde yarattığı değişim ayrıca açıklanmış.

Özellikle ülkemizde teşvik sisteminde 2000'li yıllarda getirilen yeni düzenlemelere kitabın bu yeni baskısında yer verilmiş.

Kitabın Konu Başlıkları

.Vergi Teşvikleri ile İlgili Genel Açıklamalar

.Türkiye ‘de Vergi Teşvikleri

.Avrupa Birliği'nde Vergi Teşvik Uygulamaları

 

Sayfa Sayısı
326
Basım Tarihi
2022
Basım Numarası
5
Basım Dili
Türkçe
Kapak
Karton Kapaklı
Kağıt Cinsi
1.Hamur
Ebat
140-210
Etiketler
Vergi, Vergi Teşvik, Vergi Teşvik Sistemi, Vergi Teşvik Sistemi ve, Vergi Teşvik Sistemi ve Uygulamaları, Vergi Teşvik Sistemi ve Uygulamaları Filiz, Vergi Teşvik Sistemi ve Uygulamaları Filiz Giray, Vergi Teşvik Sistemi ve Uygulamaları Filiz Giray 5., Vergi Teşvik Sistemi ve Uygulamaları Filiz Giray 5. Baskı, Vergi Teşvik Sistemi ve Uygulamaları Filiz Giray Baskı, Vergi Teşvik Sistemi ve Uygulamaları Filiz 5., Vergi Teşvik Sistemi ve Uygulamaları Filiz 5. Baskı, Vergi Teşvik Sistemi ve Uygulamaları Filiz Baskı, Vergi Teşvik Sistemi ve Uygulamaları Giray, Vergi Teşvik Sistemi ve Uygulamaları Giray 5., Vergi Teşvik Sistemi ve Uygulamaları Giray 5. Baskı, Vergi Teşvik Sistemi ve Uygulamaları Giray Baskı, Vergi Teşvik Sistemi ve Uygulamaları 5., Vergi Teşvik Sistemi ve Uygulamaları 5. Baskı, Vergi Teşvik Sistemi ve Uygulamaları Baskı, Vergi Teşvik Sistemi ve Filiz, Vergi Teşvik Sistemi ve Filiz Giray, Vergi Teşvik Sistemi ve Filiz Giray 5., Vergi Teşvik Sistemi ve Filiz Giray 5. Baskı, Vergi Teşvik Sistemi ve Filiz Giray Baskı, Vergi Teşvik Sistemi ve Filiz 5., Vergi Teşvik Sistemi ve Filiz 5. Baskı, Vergi Teşvik Sistemi ve Filiz Baskı, Vergi Teşvik Sistemi ve Giray, Vergi Teşvik Sistemi ve Giray 5., Vergi Teşvik Sistemi ve Giray 5. Baskı, Vergi Teşvik Sistemi ve Giray Baskı, Vergi Teşvik Sistemi ve 5., Vergi Teşvik Sistemi ve 5. Baskı, Vergi Teşvik Sistemi ve Baskı, Vergi Teşvik Sistemi Uygulamaları, Vergi Teşvik Sistemi Uygulamaları Filiz, Vergi Teşvik Sistemi Uygulamaları Filiz Giray, Vergi Teşvik Sistemi Uygulamaları Filiz Giray 5., Vergi Teşvik Sistemi Uygulamaları Filiz Giray 5. Baskı, Vergi Teşvik Sistemi Uygulamaları Filiz Giray Baskı, Vergi Teşvik Sistemi Uygulamaları Filiz 5., Vergi Teşvik Sistemi Uygulamaları Filiz 5. Baskı, Vergi Teşvik Sistemi Uygulamaları Filiz Baskı, Vergi Teşvik Sistemi Uygulamaları Giray, Vergi Teşvik Sistemi Uygulamaları Giray 5., Vergi Teşvik Sistemi Uygulamaları Giray 5. Baskı, Vergi Teşvik Sistemi Uygulamaları Giray Baskı, Vergi Teşvik Sistemi Uygulamaları 5., Vergi Teşvik Sistemi Uygulamaları 5. Baskı,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.