Türkiye'de Parafiskal Gelirler;Dr. Filiz Giray 5. Baskı
Türkiye'de Parafiskal Gelirler;Dr. Filiz Giray 5. Baskı

Türkiye'de Parafiskal Gelirler;Dr. Filiz Giray 5. Baskı

Tedarikçi : Filiz Giray
Fiyat : ₺187,00
Barkod : 9786052473368
:

Türkiye'de Parafiskal Gelirler;Dr. Filiz Giray 5. Baskı

Bu kitapta hem miktar hem de yarattığı ekonomik ve sosyal etkiler açısından vergilerden sonra gelen parafiskal gelirler ayrıntılı olarak açıklanmaktadır. Parafiskal yükümlülüklerin kişilerin yaşamları boyunca karşı karşıya kalacakları bir olgu olması, bu gelir türünün teorik yapısının ve uygulama şekillerinin bilinmesini gerekli kılmaktadır.

Bu çalışma kapsamı itibariyle özellikle sosyal parafiskal gelirler konusunu ayrıntılı bir şekilde anlatan içeriğe sahip olacak şekilde organize edilmiştir.

Kitabın Konu Başlıkları

.Genel Olarak Parafiskal Gelirler

.Parafiskal Gelirlerin Etkileri

.Parafiskal Gelirlerin Milli Ekonomi İçindeki Yeri

 

 

 

Yazar
Filiz Giray
Sınıf
Akademik
Sayfa Sayısı
226
Basım Tarihi
2021
Basım Numarası
5
Basım Dili
Türkçe
Kapak
Karton Kapaklı
Kağıt Cinsi
1.Hamur
Ebat
160-240
Etiketler
Türkiyede, Türkiyede Parafiskal, Türkiyede Parafiskal GelirlerDr., Türkiyede Parafiskal GelirlerDr. Filiz, Türkiyede Parafiskal GelirlerDr. Filiz Giray, Türkiyede Parafiskal GelirlerDr. Filiz Giray 5., Türkiyede Parafiskal GelirlerDr. Filiz Giray 5. Baskı, Türkiyede Parafiskal GelirlerDr. Filiz Giray Baskı, Türkiyede Parafiskal GelirlerDr. Filiz 5., Türkiyede Parafiskal GelirlerDr. Filiz 5. Baskı, Türkiyede Parafiskal GelirlerDr. Filiz Baskı, Türkiyede Parafiskal GelirlerDr. Giray, Türkiyede Parafiskal GelirlerDr. Giray 5., Türkiyede Parafiskal GelirlerDr. Giray 5. Baskı, Türkiyede Parafiskal GelirlerDr. Giray Baskı, Türkiyede Parafiskal GelirlerDr. 5., Türkiyede Parafiskal GelirlerDr. 5. Baskı, Türkiyede Parafiskal GelirlerDr. Baskı, Türkiyede Parafiskal Filiz, Türkiyede Parafiskal Filiz Giray, Türkiyede Parafiskal Filiz Giray 5., Türkiyede Parafiskal Filiz Giray 5. Baskı, Türkiyede Parafiskal Filiz Giray Baskı, Türkiyede Parafiskal Filiz 5., Türkiyede Parafiskal Filiz 5. Baskı, Türkiyede Parafiskal Filiz Baskı, Türkiyede Parafiskal Giray, Türkiyede Parafiskal Giray 5., Türkiyede Parafiskal Giray 5. Baskı, Türkiyede Parafiskal Giray Baskı, Türkiyede Parafiskal 5., Türkiyede Parafiskal 5. Baskı, Türkiyede Parafiskal Baskı, Türkiyede GelirlerDr., Türkiyede GelirlerDr. Filiz, Türkiyede GelirlerDr. Filiz Giray, Türkiyede GelirlerDr. Filiz Giray 5., Türkiyede GelirlerDr. Filiz Giray 5. Baskı, Türkiyede GelirlerDr. Filiz Giray Baskı, Türkiyede GelirlerDr. Filiz 5., Türkiyede GelirlerDr. Filiz 5. Baskı, Türkiyede GelirlerDr. Filiz Baskı, Türkiyede GelirlerDr. Giray, Türkiyede GelirlerDr. Giray 5., Türkiyede GelirlerDr. Giray 5. Baskı, Türkiyede GelirlerDr. Giray Baskı, Türkiyede GelirlerDr. 5., Türkiyede GelirlerDr. 5. Baskı, Türkiyede GelirlerDr. Baskı, Türkiyede Filiz,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.