Sosyal Politika Aysen Tokol-Yusuf Alper 12. Baskı
Sosyal Politika Aysen Tokol-Yusuf Alper 12. Baskı

Sosyal Politika Aysen Tokol-Yusuf Alper 12. Baskı

Fiyat : ₺281,00
Barkod : 9786052473955
:

Kitabın Açıklaması

Daha önceki baskılarda olduğu gibi Kitabın 11. baskısında da tüm bölümler güncel gelişmeler çerçevesinde hem içerik ve mevzuat, hem de istatistiki veriler bakımından güncellenmiş.

Şüphesiz bu baskının en dikkat çeken özelliklerinden birini de; 2019 Aralık ayında Çin'de başlayan, 2020 Mart ayından itibaren de Türkiye'nin ekonomik, sosyal ve kültürel hayatında etkisini hissettiren, Dünya Sağlık Örgütü tarafından Mart ayında Pandemi olarak ilân edilen COVID-19 Salgını ortamında hazırlanması oluşturmuş. Bu doğrultuda Kitabın baskıya verildiği 2020 Haziran ayına kadar geçen üç aylık süredeki gelişmeler yakından takip edilmiş, bölüm yazarları COVID-19 Salgın'ının kendi hazırladıkları sosyal politika başlığı ile ilgili kısa ve uzun dönemli etkilerine bölümlerinde yer vermeye çalışmışlar.

 

 

Kitabın Konu Başlıkları

.Sosyal Politika Kavramı

.Sosyal Politikanın Tarihsel Gelişimi

.Türkiye'de Sosyal Politika

.Sosyal Politikanın Tarafları

.Sosyal Politikanın Uluslararası Boyutu ve Tarafları

.Temel Sosyal Politika Sorunları

.Sosyal Güvenlik

.İş Sağlığı ve Güvenliği

.Sosyal Dışlanma

.Ayrımcılık

.Aile ve Çalışma Hayatında Özel Gruplara Yönelik Sosyal Politikalar

 

 

Sayfa Sayısı
558
Basım Tarihi
2022
Basım Numarası
12
Basım Dili
Türkçe
Kapak
Karton Kapaklı
Kağıt Cinsi
1.Hamur
Ebat
160-240
Etiketler
Sosyal, Sosyal Politika, Sosyal Politika Aysen, Sosyal Politika Aysen Tokol-Yusuf, Sosyal Politika Aysen Tokol-Yusuf Alper, Sosyal Politika Aysen Tokol-Yusuf Alper 12., Sosyal Politika Aysen Tokol-Yusuf Alper 12. Baskı, Sosyal Politika Aysen Tokol-Yusuf Alper Baskı, Sosyal Politika Aysen Tokol-Yusuf 12., Sosyal Politika Aysen Tokol-Yusuf 12. Baskı, Sosyal Politika Aysen Tokol-Yusuf Baskı, Sosyal Politika Aysen Alper, Sosyal Politika Aysen Alper 12., Sosyal Politika Aysen Alper 12. Baskı, Sosyal Politika Aysen Alper Baskı, Sosyal Politika Aysen 12., Sosyal Politika Aysen 12. Baskı, Sosyal Politika Aysen Baskı, Sosyal Politika Tokol-Yusuf, Sosyal Politika Tokol-Yusuf Alper, Sosyal Politika Tokol-Yusuf Alper 12., Sosyal Politika Tokol-Yusuf Alper 12. Baskı, Sosyal Politika Tokol-Yusuf Alper Baskı, Sosyal Politika Tokol-Yusuf 12., Sosyal Politika Tokol-Yusuf 12. Baskı, Sosyal Politika Tokol-Yusuf Baskı, Sosyal Politika Alper, Sosyal Politika Alper 12., Sosyal Politika Alper 12. Baskı, Sosyal Politika Alper Baskı, Sosyal Politika 12., Sosyal Politika 12. Baskı, Sosyal Politika Baskı, Sosyal Aysen, Sosyal Aysen Tokol-Yusuf, Sosyal Aysen Tokol-Yusuf Alper, Sosyal Aysen Tokol-Yusuf Alper 12., Sosyal Aysen Tokol-Yusuf Alper 12. Baskı, Sosyal Aysen Tokol-Yusuf Alper Baskı, Sosyal Aysen Tokol-Yusuf 12., Sosyal Aysen Tokol-Yusuf 12. Baskı, Sosyal Aysen Tokol-Yusuf Baskı, Sosyal Aysen Alper, Sosyal Aysen Alper 12., Sosyal Aysen Alper 12. Baskı, Sosyal Aysen Alper Baskı, Sosyal Aysen 12., Sosyal Aysen 12. Baskı, Sosyal Aysen Baskı, Sosyal Tokol-Yusuf,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.