Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Yönetimi Feyyat Gökçe 5. Basım
Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Yönetimi Feyyat Gökçe 5. Basım

Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Yönetimi Feyyat Gökçe 5. Basım

Tedarikçi : Feyyat Gökçe
Fiyat : ₺120,00
Barkod : 9786057114532
:

Kitap Tanıtım Yazısı :

Prof. Dr. Feyyat Gökçe’nin Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Yönetimi adlı bu kitabının sadece öğretmen olmaya hazırlananlar için değil aynı zamanda öğretmenliği icra edenler için de ufak açıcı ve katkı sağlayıcı bir eser olduğunu düşünüyorum. Eser, ele alınan her bir boyuta ilişkin çok doyurucu ve detaylı bilgiler içermektedir. Kitabın bu yönüyle ‘’Eğitim Bilimleri’’ alanı içinde, anlamlı bir eser olarak yerini alacağına inanıyor, meslektaşım Feyyat Gökçe’yi bu kapsamlı çalışması için tebrik ediyorum.

Prof. Dr. İrfan ERDOĞAN

Talim ve Terbiye Kurulu Eski Başkanı, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi

Prof. Dr. Feyyat Gökçe tarafından özenle hazırlanmış bu kitapta, sınıf yönetimi farklı ve ayrıntılı bir biçimde ele alınmış. Kitap, öğretmen yetiştirme alanına önemli katkılar sağlayabilecek kapasiteye sahip görünüyor. Ayrıca kitabın hâlen eğitim sisteminde yer alan öğretmenlerin de ihtiyaçlarını karşılayabilecek nitelikte olduğu söylenebilir.

Prof. Dr. Yüksel KAVAK

Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi

Akademik anlamda değişik bakış açılarıyla alana ve okuyucuya katkı getirecek bir çalışma. Ayrıca uygulayıcı konumdaki öğretmenlerin pratik olarak sınıfta uygulayabileceği çıkarımları içermektedir. Eserin alana yeni bir soluk getireceğini, okuyanları farklılaştıracağını ve uygulayıcı öğretmenlere karşılaştığı sorunların çözümü için farklı çözümler sunacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Prof. Dr. Ali Rıza ERDEM

Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi

Sayın Gökçe tarafından yazılan bu kitap, nitelikli yayınların arasında yer almaya aday, önemli bir eserdir. Mesleki yaşamında onar yıl öğretmenlik ve maarif müfettişliği yapmış ve şuan da eğitim fakültesinde öğretmen yetiştiren bir akademisyen ve aynı zamanda bir veli olarak güncel alanyazının da taranarak yalın bir dille ve özenle hazırlanmış bu eserden sadece öğretmen yetiştiren kurumlarda görev alan akademisyenler ve öğrenim gören öğrenciler değil; öğretmen, yönetici, veliler ve eğitim siyasalarına yön verenlerin de yararlanabileceği inancındayım.

Doç. Dr. Türkay Nuri TOK

Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi

 Sınıf yönetimi alanıyla ilgili oldukça ayrıntılı bilgiler sunan, okuyucular ve öğretmen adaylarına farklı bir bakış açısı kazandıracağına inandığım bu kitaba ilişkin en anlamlı değerlendirmenin akademik bilgiye sahip olmak kadar bu bilgiyi doğru biçimde aktarmak olduğu kanısındayım. Kitabın öğretim süreci içinde bulunan her düzeyde öğretmen ve akademisyenin temel başvuru kaynağı olacak nitelikte olduğu söylenebilir. Ayrıca kitabın ana-babalara çocuklarının öğrenme sorunlarına yönelik açıklamalar ve çözüm önerileri sunması açısından da önemli bir eser olduğunu düşünüyorum.

Seval YUMUŞ

Journal of Teacher Education and Educators

Türkçe Editörü

Kitap detaylı anlatımı, teorik ve pratik bilgi içeren bölümleriyle öğrenciler, öğretmen adayları ve öğretmenler için rehber niteliğindedir.

Kadir YILMAZ

İngilizce Öğretmenliği Bölümü

Sınıftaki öğrenme-öğretme sürecine önemli katkılar sağlayacağına inandığım kitapta aktarılan bilgiler ve verilmek istenen mesajlar gayet açık ve anlaşılır biçimde sunulmuştur. Verilen örneklerin ve açıklamaların isabetli biçimde seçildiği görülmektedir. Bu hâliyle kitabın birçok kaynakta olmayan bilgileri içermesi bakımından sınıf yönetimi alanındaki önemli bir açığı kapatmış olduğunu belirtebilirim.

Ayşe Serra KARA

Formasyon Grubu

Sayfa Sayısı
422
Basım Tarihi
2022
Basım Numarası
5
Basım Dili
Türkçe
Kapak
Karton Kapaklı
Kağıt Cinsi
2.Hamur
Ebat
135-210
Etiketler
Sınıfta, Sınıfta Öğrenme, Sınıfta Öğrenme ve, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Yönetimi, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Yönetimi Feyyat, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Yönetimi Feyyat Gökçe, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Yönetimi Feyyat Gökçe 5., Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Yönetimi Feyyat Gökçe 5. Basım, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Yönetimi Feyyat Gökçe Basım, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Yönetimi Feyyat 5., Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Yönetimi Feyyat 5. Basım, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Yönetimi Feyyat Basım, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Yönetimi Gökçe, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Yönetimi Gökçe 5., Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Yönetimi Gökçe 5. Basım, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Yönetimi Gökçe Basım, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Yönetimi 5., Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Yönetimi 5. Basım, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Yönetimi Basım, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Feyyat, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Feyyat Gökçe, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Feyyat Gökçe 5., Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Feyyat Gökçe 5. Basım, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Feyyat Gökçe Basım, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Feyyat 5., Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Feyyat 5. Basım, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Feyyat Basım, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Gökçe, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Gökçe 5., Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Gökçe 5. Basım, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Gökçe Basım, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin 5., Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin 5. Basım, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Sürecinin Basım, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Yönetimi, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Yönetimi Feyyat, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Yönetimi Feyyat Gökçe, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Yönetimi Feyyat Gökçe 5., Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Yönetimi Feyyat Gökçe 5. Basım, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Yönetimi Feyyat Gökçe Basım, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Yönetimi Feyyat 5., Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Yönetimi Feyyat 5. Basım, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Yönetimi Feyyat Basım, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Yönetimi Gökçe, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Yönetimi Gökçe 5., Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Yönetimi Gökçe 5. Basım, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Yönetimi Gökçe Basım, Sınıfta Öğrenme ve Öğretme Yönetimi 5.,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.