Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil HUkuku; Adnan Gerçek, 7. Baskı
Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil HUkuku; Adnan Gerçek, 7. Baskı

Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil HUkuku; Adnan Gerçek, 7. Baskı

Tedarikçi : Adnan Gerçek
Fiyat : ₺210,00
Barkod : 9786256559387
:

Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil HUkuku; Adnan Gerçek, 7. Baskı

Kitabın Açıklaması

Kamu alacaklarının cebren tahsil yöntemlerinden birisi de iflas yoluyla takip olup, bu yöntem ile ilgili hükümler İcra ve İflas Kanununda düzenlenmiştir. Bu nedenle İcra ve İflas Kanununa göre iflas yoluyla takip ile ilgili açıklamalara da yer verilmiştir. Ayrıca, son yıllarda yeniden düzenlenerek uygulama alanı bulan konkordato müessesesi de ele alınmıştır.

Bu kitapta, konular 2023 yılındaki mevzuat hükümlerini yansıtacak şekilde ve mümkün olduğu kadar açık ve sade bir dil ile anlatılmaya çalışılmıştır.

Kitabın Konu Başlıkları

.Genel

.Kamu Alacağının Tarafları

.Kamu Borcunun Ödenmesi, Gecikme Zammı ve Gecikme Faizi

.Kamu Borçlusuna Sağlanan Kolaylıklar

.Kamu Alacağını Sona Erdiren Diğer

.Kamu Alacaklarının

.Kamu Alacaklarının Diğer Korunma

.Kamu Alacaklarının Cebren Tahsilinin Genel Esasları

.Haciz Uygulaması ve Paraya Çevirme

.İflas Yoluyla Takip ve İlgili Kurumlar

 

 

 

 

Yazar
Adnan Gerçek
Sayfa Sayısı
334
Basım Tarihi
2023
Basım Numarası
7
Basım Dili
Türkçe
Kapak
Karton Kapaklı
Kağıt Cinsi
1.Hamur
Ebat
160-240
Etiketler
Kamu, Kamu Alacaklarınmın, Kamu Alacaklarınmın Takip, Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil, Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil HUkuku, Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil HUkuku Adnan, Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil HUkuku Adnan Gerçek, Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil HUkuku Adnan Gerçek 7., Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil HUkuku Adnan Gerçek 7. Baskı, Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil HUkuku Adnan Gerçek Baskı, Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil HUkuku Adnan 7., Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil HUkuku Adnan 7. Baskı, Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil HUkuku Adnan Baskı, Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil HUkuku Gerçek, Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil HUkuku Gerçek 7., Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil HUkuku Gerçek 7. Baskı, Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil HUkuku Gerçek Baskı, Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil HUkuku 7., Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil HUkuku 7. Baskı, Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil HUkuku Baskı, Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil Adnan, Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil Adnan Gerçek, Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil Adnan Gerçek 7., Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil Adnan Gerçek 7. Baskı, Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil Adnan Gerçek Baskı, Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil Adnan 7., Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil Adnan 7. Baskı, Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil Adnan Baskı, Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil Gerçek, Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil Gerçek 7., Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil Gerçek 7. Baskı, Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil Gerçek Baskı, Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil 7., Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil 7. Baskı, Kamu Alacaklarınmın Takip Tahsil Baskı, Kamu Alacaklarınmın Takip HUkuku, Kamu Alacaklarınmın Takip HUkuku Adnan, Kamu Alacaklarınmın Takip HUkuku Adnan Gerçek, Kamu Alacaklarınmın Takip HUkuku Adnan Gerçek 7., Kamu Alacaklarınmın Takip HUkuku Adnan Gerçek 7. Baskı, Kamu Alacaklarınmın Takip HUkuku Adnan Gerçek Baskı, Kamu Alacaklarınmın Takip HUkuku Adnan 7., Kamu Alacaklarınmın Takip HUkuku Adnan 7. Baskı, Kamu Alacaklarınmın Takip HUkuku Adnan Baskı, Kamu Alacaklarınmın Takip HUkuku Gerçek, Kamu Alacaklarınmın Takip HUkuku Gerçek 7., Kamu Alacaklarınmın Takip HUkuku Gerçek 7. Baskı, Kamu Alacaklarınmın Takip HUkuku Gerçek Baskı, Kamu Alacaklarınmın Takip HUkuku 7., Kamu Alacaklarınmın Takip HUkuku 7. Baskı,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.