İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku
İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku

İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku

Fiyat : ₺248,00
Barkod : 9786052472958

Sayfa Sayısı : 353
Baskı Sayısı : 6. Basım
Baskı Yılı : Ağustos 2021
Ebatları : 16,5 x 23,5

:
Birinci Kısım: İş Hukuku: iş hukukunun temel Kavramları, iş sözleşmesinin yapılması, türleri ve sona ermesinin sonuçları, kıdem-ihbar tazminatları, yıllık ücretli izin vb.
İkinci Kısım: Sosyal Sigortalar Hukuku: Temel tanımlar: sigortalı, işveren, işyeri. Prime esas kazançlar ve prim oranları, primlerin hesaplanması ve ödenmesi. İş kazaları ve meslek hastalıkları, hastalık ve analık sigortalarından sağlanan haklar ve hak kazanma şartları. Yaşlılık, malullük ve ölüm sigortalarından sağlanan haklar ve hak kazanma şartları. Hizmet borçlanması ve isteğe bağlı sigortalılık. Genel sağlık sigortası, İşsizlik sigortası ve Esnaf Ahilik Sandığı
Yazar
Yusuf Alper;İlknur Kılkış
Basım Dili
Türkçe
Basım Tarihi
2021-08
Sayfa Sayısı
353
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.