İş Sağlığı ve Güvenliği İlnur KIlkış 4. Baskı
İş Sağlığı ve Güvenliği İlnur KIlkış 4. Baskı

İş Sağlığı ve Güvenliği İlnur KIlkış 4. Baskı

Tedarikçi : İlknur Kılkış
Fiyat : ₺215,00
Barkod : 9786052473757
:

Kitabın Açıklaması

 

Bu çalışmada, iş sağlığı ve güvenliğinin sosyal, ekonomik ve hukuki yönü üzerinden hareket edilerek geçmişten günümüze konunun gelişimi ve 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun Türk çalışma hayatına getirdiği yenilikler incelenmiş.

Çalışma iki ana kısım üzerinden hareket edilerek hazırlanmış. Birinci kısımda iş sağlığı ve güvenliğinin genel çerçevesi üzerinde durulmuş. İş sağlığı ve güvenliğinin ekonomik ve sosyal yönden önemi, Dünya'da ve Türkiye'deki tarihsel gelişimi, mevzuatın oluşumu ve uygulama sorunları incelenmeye çalışılmış, ikinci kısımda 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ele alınmış.

Kanun'un çıkışını hazırlayan nedenler, mevzuata giren yeni kavramlar ve oluşumlar üzerinde durulmuş. Sağlıklı ve güvenli iş ortamlarının sağlanması büyük ölçüde işyerini paylaşanların sorumluluğunu gerektirmektedir. Ama her şeyden önce işverenin bu ortamı hazırlaması gerektiği için, işveren yükümlülükleri mümkün olduğunca detaylandırılmış.

Kitabın Konu Başlıkları

.İş Sağlığı ve Güvenliğinin Genel Çerçevesi

.İş Sağlığı ve Güvenliğinde Yeni Bir Dönem:6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu

 

Sayfa Sayısı
264
Basım Tarihi
2022
Basım Numarası
4
Basım Dili
Türkçe
Kapak
Karton Kapaklı
Kağıt Cinsi
2.Hamur
Ebat
160-240
Etiketler
İş Sağlığı, İş Sağlığı ve, İş Sağlığı ve Güvenliği, İş Sağlığı ve Güvenliği İlnur, İş Sağlığı ve Güvenliği İlnur KIlkış, İş Sağlığı ve Güvenliği İlnur KIlkış 4., İş Sağlığı ve Güvenliği İlnur KIlkış 4. Baskı, İş Sağlığı ve Güvenliği İlnur KIlkış Baskı, İş Sağlığı ve Güvenliği İlnur 4., İş Sağlığı ve Güvenliği İlnur 4. Baskı, İş Sağlığı ve Güvenliği İlnur Baskı, İş Sağlığı ve Güvenliği KIlkış, İş Sağlığı ve Güvenliği KIlkış 4., İş Sağlığı ve Güvenliği KIlkış 4. Baskı, İş Sağlığı ve Güvenliği KIlkış Baskı, İş Sağlığı ve Güvenliği 4., İş Sağlığı ve Güvenliği 4. Baskı, İş Sağlığı ve Güvenliği Baskı, İş Sağlığı ve İlnur, İş Sağlığı ve İlnur KIlkış, İş Sağlığı ve İlnur KIlkış 4., İş Sağlığı ve İlnur KIlkış 4. Baskı, İş Sağlığı ve İlnur KIlkış Baskı, İş Sağlığı ve İlnur 4., İş Sağlığı ve İlnur 4. Baskı, İş Sağlığı ve İlnur Baskı, İş Sağlığı ve KIlkış, İş Sağlığı ve KIlkış 4., İş Sağlığı ve KIlkış 4. Baskı, İş Sağlığı ve KIlkış Baskı, İş Sağlığı ve 4., İş Sağlığı ve 4. Baskı, İş Sağlığı ve Baskı, İş Sağlığı Güvenliği, İş Sağlığı Güvenliği İlnur, İş Sağlığı Güvenliği İlnur KIlkış, İş Sağlığı Güvenliği İlnur KIlkış 4., İş Sağlığı Güvenliği İlnur KIlkış 4. Baskı, İş Sağlığı Güvenliği İlnur KIlkış Baskı, İş Sağlığı Güvenliği İlnur 4., İş Sağlığı Güvenliği İlnur 4. Baskı, İş Sağlığı Güvenliği İlnur Baskı, İş Sağlığı Güvenliği KIlkış, İş Sağlığı Güvenliği KIlkış 4., İş Sağlığı Güvenliği KIlkış 4. Baskı, İş Sağlığı Güvenliği KIlkış Baskı, İş Sağlığı Güvenliği 4., İş Sağlığı Güvenliği 4. Baskı, İş Sağlığı Güvenliği Baskı, İş Sağlığı İlnur,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.