Globalleşmenin Kültürel- Politik Sosyolojisi
Globalleşmenin Kültürel- Politik Sosyolojisi

Globalleşmenin Kültürel- Politik Sosyolojisi

Fiyat : ₺146,00
Barkod : 9786258371284
:

 

 

Globalleşmenin Kültürel- Politik Sosyolojisi

“Dünya Toplumu”nun meydana gelişi, aynı zamanda, modern olandan post-modern olana bir dönüşümle beraber gerçekleşiyor. Artık, modernliğin mâruf olduğu akılcılıkbireycilik ve ilerlemeye olan inanç; duygusallıktopluluk ve şimdiye (âna) olan inanca yerini bırakmış durumda. Sonuç, böyle bir dönüşüm sürecinde dünya toplumunda (somut tezahürü olan globalleşmede) sosyal, kültürel, politik ve iktisadî hayatın “katı olan her şeyi buharlaştırması”dır: Kimliklerin, söylemlerin, politikaların vs. konjonktüre uygun bir doğa kazanarak kristalize olduğu bir gerçektir.

Bu durumun hayatın alanlarını nasıl etkilediği, söz konusu etkilerin ne gibi yeni durumların sebebi olarak işlev gördüğü bu kitapta çeşitli boyutlarıyla ele alınan bir meseledir.

 

Yazar
Ali Yaşar Sarıbay
Sayfa Sayısı
240
Basım Tarihi
2022
Basım Numarası
1
Basım Dili
Türkçe
Kapak
Karton Kapaklı
Kağıt Cinsi
2.Hamur
Ebat
135-210
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.