Casio Hesap Makinası Bilimsel Fonksiyonlu FX-991ES Plus
Casio Hesap Makinası Bilimsel Fonksiyonlu FX-991ES Plus

Casio Hesap Makinası Bilimsel Fonksiyonlu FX-991ES Plus

Marka : Casio
Tedarikçi : Casio
Fiyat : ₺975,00(KDV Dahil)
Barkod : 4549526608773
:

Casio FX-991ES Plus Bilimsel Hesap Makinesi

Fonksiyon sayısı ve yapabildiği işlem çeşitliliği sayesinde ön plana çıkan Casio FX-991ES Plus Bilimsel Hesap Makinesi, ekran genişliği ve ergonomik tasarımıyla da kullanım kolaylığı sağlıyor. Desteklediği görüntüleme özellikleri, entegrasyon olanakları ve daha birçok yönüyle Casio FX-991ES Plus, sınıfı teknoloji ile destekleme amacını başarıyla yansıtıyor.

Zengin Olanaklar, Konforlu Kullanım

  • Casio FX-991ES Plus sadece pil ile değil, güneş enerjisiyle de çalışabiliyor. Çift yönlü güç kaynağı kullanımı yeterli ışık miktarında enerjiden de tasarruf sağlıyor. Işığın yetersiz kaldığı durumlarda ise pil tüketiyor.
  • Standart fonksiyonları birçok bilimsel yeterlilik ile zenginleştiren üründe tam 417 farklı fonksiyon bulunuyor. Tablo, kesir, kombinasyon, permütasyon ve istatistik hesaplamaları, standart fonksiyonları oluşturuyor.
  • Yeni özellikleri ile hesaplama işlemlerine farklılık katan Casio hesap makinesinde yukarıdakilere ek olarak rastgele tam sayılar ve yeni denklem modu da ekleniyor. Ayrıca entegrasyon, matris, vektör, diferansiyel ve karmaşık sayı hesaplamaları da kullanıcıya sunuluyor.
  • Kullanımı kusursuz bir seviyeye çıkaran ayrıcalıklardan bir diğerini de özel ekran oluşturuyor. Hesap makinesinin yüksek çözünürlüklü ekranı, nokta matrisi özelliği taşıyor. Benzersiz ekran, 10 basamaklı katsayı ile birlikte 2 basamaklı üslü sayı da görüntüleyebiliyor.
  • Casio FX-991ES Plus Hesap Makinesi, ders kitabı ekranı imkânı da veriyor. Natural V.P.A.M ekranı ile tüm ifadeler, ders kitabı formatına dönüştürülebiliyor.

Teknik Detaylar

Tür: Bilimsel Hesap Makinesi

Fonksiyon Sayısı: 417

Güç Kaynağı: Güneş Enerjisi / Pil 

Ders Kitabı Ekranı: Var

Rakam Görüntüleme: 10 + 2

Renk
Siyah
Etiketler
Casio, Casio Hesap, Casio Hesap Makinası, Casio Hesap Makinası Bilimsel, Casio Hesap Makinası Bilimsel Fonksiyonlu, Casio Hesap Makinası Bilimsel Fonksiyonlu FX-991ES, Casio Hesap Makinası Bilimsel Fonksiyonlu FX-991ES Plus, Casio Hesap Makinası Bilimsel Fonksiyonlu Plus, Casio Hesap Makinası Bilimsel FX-991ES, Casio Hesap Makinası Bilimsel FX-991ES Plus, Casio Hesap Makinası Bilimsel Plus, Casio Hesap Makinası Fonksiyonlu, Casio Hesap Makinası Fonksiyonlu FX-991ES, Casio Hesap Makinası Fonksiyonlu FX-991ES Plus, Casio Hesap Makinası Fonksiyonlu Plus, Casio Hesap Makinası FX-991ES, Casio Hesap Makinası FX-991ES Plus, Casio Hesap Makinası Plus, Casio Hesap Bilimsel, Casio Hesap Bilimsel Fonksiyonlu, Casio Hesap Bilimsel Fonksiyonlu FX-991ES, Casio Hesap Bilimsel Fonksiyonlu FX-991ES Plus, Casio Hesap Bilimsel Fonksiyonlu Plus, Casio Hesap Bilimsel FX-991ES, Casio Hesap Bilimsel FX-991ES Plus, Casio Hesap Bilimsel Plus, Casio Hesap Fonksiyonlu, Casio Hesap Fonksiyonlu FX-991ES, Casio Hesap Fonksiyonlu FX-991ES Plus, Casio Hesap Fonksiyonlu Plus, Casio Hesap FX-991ES, Casio Hesap FX-991ES Plus, Casio Hesap Plus, Casio Makinası, Casio Makinası Bilimsel, Casio Makinası Bilimsel Fonksiyonlu, Casio Makinası Bilimsel Fonksiyonlu FX-991ES, Casio Makinası Bilimsel Fonksiyonlu FX-991ES Plus, Casio Makinası Bilimsel Fonksiyonlu Plus, Casio Makinası Bilimsel FX-991ES, Casio Makinası Bilimsel FX-991ES Plus, Casio Makinası Bilimsel Plus, Casio Makinası Fonksiyonlu, Casio Makinası Fonksiyonlu FX-991ES, Casio Makinası Fonksiyonlu FX-991ES Plus, Casio Makinası Fonksiyonlu Plus, Casio Makinası FX-991ES, Casio Makinası FX-991ES Plus, Casio Makinası Plus, Casio Bilimsel,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.