Çalışma Yaşamında Davranış; Güncel Yaklaşımlar
Çalışma Yaşamında Davranış; Güncel Yaklaşımlar

Çalışma Yaşamında Davranış; Güncel Yaklaşımlar

Fiyat : ₺83,00
Barkod : 9786055936266
:

Çalışma Yaşamında Davranış; Güncel Yaklaşımlar

Sadece zihinsel ve fiziksel emeğini değil, duygularını, kişiliğini, geçmiş deneyimlerini, sorunlarını da işine getiren çalışanların örgütsel amaçlar doğrultusunda ve kendisinden beklendiği şekilde davranması oldukça karmaşık bir süreci ifade etmektedir. Bu nedenle örgütteki çalışan davranışları hakkında daha fazla şey bilmek, nedenlerini anlamak, açıklamak ve muhtemel sonuçlarını öngörebilmek, örgütlerde davranış, çalışan bilim adamlarının temel uğraşıdır.

Çalışma yaşamında davranış alanında ortaya çıkan yeni kavramlar ve bakış açılarını okurlarına sunmayı hedefleyen kitabımızın ilk baskısının gördüğü ilgi bizleri, kitabı geliştirmek konusunda motive etmiştir. İkinci baskıda, gerek kitabın yazarlarından, gerekse diğer meslektaşlarımızdan gelen geri bildirimler doğrultusunda gözden geçirilerek, içerinde bazı düzeltmeler yapılmıştır. Kitabın özellikle örgütsel davranış alanında araştırma yapan yüksek lisans ve doktora öğrencilerine kaynak olması ve onlara yön göstermesi amaçlanmıştır.

Yazar
Aşkın Keser;Gözde Yılmaz;Şenay Yürür
Sayfa Sayısı
568
Basım Tarihi
2015
Basım Numarası
3
Basım Dili
Türkçe
Kapak
Karton Kapaklı
Kağıt Cinsi
2.Hamur
Ebat
135-215
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.