Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Bir Ders Kitabı; Kemal Gözler
Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Bir Ders Kitabı; Kemal Gözler

Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Bir Ders Kitabı; Kemal Gözler

Tedarikçi : Kemal Gözler
Fiyat : ₺280,00
Barkod : 9786256460607
:

Bu kitapta yazarların kitap yazarken, yayıncıların kitap yayınlarken, mat-baacıların kitap basarken uymaları gereken kurallar açıklanıyor ve bu kurallar örnekler üzerinde gösteriliyor.

Bu kitap, bir "bilimsel araştırma kitabı" değil, bir "bilimsel yazma kitabıdır. Bilimsel araştırma, yazmadan önce gelen bir aşamadır. "Bilimsel araştırma" ayrı bir kitapta incelenmesi gereken başlı başına bir konudur.

Bu kitap, bir "atıf usûlleri kitabı" da değildir. Alıntı ve atıf usûlleri konusu, bilimsel yazma konusuna dâhil olmakla birlikte, öylesine önemli bir konudur ki, ayrıca incelenmesi gerekir. Ben alıntı ve atıf usûllerini ayrı bir kitapta inceledim.

Bu kitap, Türkiye'de, en azından bazı kısımları itibarıyla türünün ilk örneği bir kitaptır. Haliyle kitaptaki bazı konular, daha önce başka kitaplarda da incelenmiş konulardır. Ama bu konular itibarıyla dahi, bu kitaptaki inceleme, diğer kitaplardaki incelemeden çok daha geniştir.

Yazar
Kemal Gözler
Sayfa Sayısı
450
Basım Tarihi
2023
Basım Numarası
1
Basım Dili
Türkçe
Kapak
Karton Kapaklı
Kağıt Cinsi
1.Hamur
Ebat
160-240
Etiketler
Bilimsel, Bilimsel Yazma, Bilimsel Yazma ve, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Bir, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Bir Ders, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Bir Ders Kitabı, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Bir Ders Kitabı Kemal, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Bir Ders Kitabı Kemal Gözler, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Bir Ders Kitabı Gözler, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Bir Ders Kemal, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Bir Ders Kemal Gözler, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Bir Ders Gözler, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Bir Kitabı, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Bir Kitabı Kemal, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Bir Kitabı Kemal Gözler, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Bir Kitabı Gözler, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Bir Kemal, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Bir Kemal Gözler, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Bir Gözler, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Ders, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Ders Kitabı, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Ders Kitabı Kemal, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Ders Kitabı Kemal Gözler, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Ders Kitabı Gözler, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Ders Kemal, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Ders Kemal Gözler, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Ders Gözler, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Kitabı, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Kitabı Kemal, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Kitabı Kemal Gözler, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Kitabı Gözler, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Kemal, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Kemal Gözler, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Giriş Gözler, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Bir, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Bir Ders, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Bir Ders Kitabı, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Bir Ders Kitabı Kemal, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Bir Ders Kitabı Kemal Gözler, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Bir Ders Kitabı Gözler, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Bir Ders Kemal, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Bir Ders Kemal Gözler, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Bir Ders Gözler, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Bir Kitabı, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Bir Kitabı Kemal, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Bir Kitabı Kemal Gözler, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Bir Kitabı Gözler, Bilimsel Yazma ve Yayınlamaya Bir Kemal,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.