Bilim Felsefesine Giriş A. Kadir Çüçen 4. Baskı
Bilim Felsefesine Giriş A. Kadir Çüçen 4. Baskı

Bilim Felsefesine Giriş A. Kadir Çüçen 4. Baskı

Tedarikçi : A. Kadir Çüçen
Fiyat : ₺150,00
Barkod : 9786055790370
:

Kitabın Açıklaması

 

Bilim felsefesinin amacı, araştırma alanı olan bilimi, bir bilim insanı bakışıyla değil de bilim felsefesinin kendine özgü bakış ve yöntemiyle ele almaktır. Bilim felsefesi, bilimin ne olduğunu, kavramlarını, işlevini, yöntemini, doğruluk değerini ve yapısını araştırmaktadır. Bu araştırmayı bazen mantıkçı pozitîvistler gibi mantıksal ve dilsel çözümlemelerle bazen bilim tarihi açısından bazen de bir sosyal etkinlik olarak yapmaktadır.

Bu çalışma; bilim, bilimsel bilgi, olgu, bilimsel düşünme, bilim ile ortak duyu ilişkisi, bilimin temel varsayımları ve bilim insanının tarihsel süreçteki değişimleri, bilimin oluşum süreçleri ve bilime farklı yaklaşımları sistematik açıdan irdelemektedir.

 

Sayfa Sayısı
248
Basım Tarihi
2017
Basım Numarası
4
Kağıt Cinsi
2.Hamur
Ebat
130-210
Etiketler
Bilim, Bilim Felsefesine, Bilim Felsefesine Giriş, Bilim Felsefesine Giriş A., Bilim Felsefesine Giriş A. Kadir, Bilim Felsefesine Giriş A. Kadir Çüçen, Bilim Felsefesine Giriş A. Kadir Çüçen 4., Bilim Felsefesine Giriş A. Kadir Çüçen 4. Baskı, Bilim Felsefesine Giriş A. Kadir Çüçen Baskı, Bilim Felsefesine Giriş A. Kadir 4., Bilim Felsefesine Giriş A. Kadir 4. Baskı, Bilim Felsefesine Giriş A. Kadir Baskı, Bilim Felsefesine Giriş A. Çüçen, Bilim Felsefesine Giriş A. Çüçen 4., Bilim Felsefesine Giriş A. Çüçen 4. Baskı, Bilim Felsefesine Giriş A. Çüçen Baskı, Bilim Felsefesine Giriş A. 4., Bilim Felsefesine Giriş A. 4. Baskı, Bilim Felsefesine Giriş A. Baskı, Bilim Felsefesine Giriş Kadir, Bilim Felsefesine Giriş Kadir Çüçen, Bilim Felsefesine Giriş Kadir Çüçen 4., Bilim Felsefesine Giriş Kadir Çüçen 4. Baskı, Bilim Felsefesine Giriş Kadir Çüçen Baskı, Bilim Felsefesine Giriş Kadir 4., Bilim Felsefesine Giriş Kadir 4. Baskı, Bilim Felsefesine Giriş Kadir Baskı, Bilim Felsefesine Giriş Çüçen, Bilim Felsefesine Giriş Çüçen 4., Bilim Felsefesine Giriş Çüçen 4. Baskı, Bilim Felsefesine Giriş Çüçen Baskı, Bilim Felsefesine Giriş 4., Bilim Felsefesine Giriş 4. Baskı, Bilim Felsefesine Giriş Baskı, Bilim Felsefesine A., Bilim Felsefesine A. Kadir, Bilim Felsefesine A. Kadir Çüçen, Bilim Felsefesine A. Kadir Çüçen 4., Bilim Felsefesine A. Kadir Çüçen 4. Baskı, Bilim Felsefesine A. Kadir Çüçen Baskı, Bilim Felsefesine A. Kadir 4., Bilim Felsefesine A. Kadir 4. Baskı, Bilim Felsefesine A. Kadir Baskı, Bilim Felsefesine A. Çüçen, Bilim Felsefesine A. Çüçen 4., Bilim Felsefesine A. Çüçen 4. Baskı, Bilim Felsefesine A. Çüçen Baskı, Bilim Felsefesine A. 4., Bilim Felsefesine A. 4. Baskı, Bilim Felsefesine A. Baskı,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.