Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş; Fahri Vatansever 15. Baskı
Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş; Fahri Vatansever 15. Baskı

Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş; Fahri Vatansever 15. Baskı

Tedarikçi : Fahri Vatansever
Fiyat : ₺530,00
Barkod : 9789750288159
:

Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş; Fahri Vatansever 15. Baskı

 

 

Gözden geçirilmiş ve yenilenmiş 15. baskısını yapan kitap daha önce programlama ile ilgili bilgisi bulunmayan okuyucuları da kapsayacak şekilde başlangıç seviyesinden ileri seviyelere kadar, adım adım "Algoritma Geliştirme" ve "Programlama Teknikleri"ni anlatmaktadır.

Kitapta farklı alanlara ait çok sayıda örnek problemin çözümüne ilişkin akış diyagramları çizilerek altı ayrı programlama dilinde (C, C++, C#, Java, MATLAB ve Python) kodlanmıştır. Okuyucuların "algoritma" ve "programlama" bilgilerini geliştirmeleri için konular çok sayıda çözümlü örnekler ve bölüm sonu soruları ile desteklenmiştir (492'si Çözümlü, 933 Örnek/Problem).

Kitaptaki konuları, sırası ile okuyup uygulayan okuyucuya "algoritma geliştirme" ve "program yazma" tekniklerinin kazandırılması amaçlanmıştır.

 

 

 

Kitabın Konu Başlıkları

.Programlamaya Giriş

.Algoritma

.Akış Diyagramı

.Programlama Dilleri (C, C++, C#, Java, MATLAB, Python)

.Akış Diyagramından Kodlamaya Geçiş

.Genel Uygulamalar

.Bir Boyutlu Dizi Uygulamaları

.İki–Çok Boyutlu Dizi Uygulamaları

.Grafik Uygulamaları

.Dosyalama Uygulamaları

.Özel Sayılar ve Şekiller

.Sıralama Algoritmaları

.Arama Algoritmaları

.Kodlama

.Şifreleme Uygulamaları

.Sayısal Analiz Uygulamaları

 

 

 

Yazar
Fahri Vatansever
Sayfa Sayısı
576
Basım Tarihi
2023
Basım Numarası
15
Basım Dili
Türkçe
Kapak
Karton Kapaklı
Kağıt Cinsi
1.Hamur
Ebat
160-240
Etiketler
Algoritma, Algoritma Geliştirme, Algoritma Geliştirme ve, Algoritma Geliştirme ve Programlamaya, Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş, Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş Fahri, Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş Fahri Vatansever, Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş Fahri Vatansever 15., Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş Fahri Vatansever 15. Baskı, Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş Fahri Vatansever Baskı, Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş Fahri 15., Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş Fahri 15. Baskı, Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş Fahri Baskı, Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş Vatansever, Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş Vatansever 15., Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş Vatansever 15. Baskı, Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş Vatansever Baskı, Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş 15., Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş 15. Baskı, Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Giriş Baskı, Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Fahri, Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Fahri Vatansever, Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Fahri Vatansever 15., Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Fahri Vatansever 15. Baskı, Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Fahri Vatansever Baskı, Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Fahri 15., Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Fahri 15. Baskı, Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Fahri Baskı, Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Vatansever, Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Vatansever 15., Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Vatansever 15. Baskı, Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Vatansever Baskı, Algoritma Geliştirme ve Programlamaya 15., Algoritma Geliştirme ve Programlamaya 15. Baskı, Algoritma Geliştirme ve Programlamaya Baskı, Algoritma Geliştirme ve Giriş, Algoritma Geliştirme ve Giriş Fahri, Algoritma Geliştirme ve Giriş Fahri Vatansever, Algoritma Geliştirme ve Giriş Fahri Vatansever 15., Algoritma Geliştirme ve Giriş Fahri Vatansever 15. Baskı, Algoritma Geliştirme ve Giriş Fahri Vatansever Baskı, Algoritma Geliştirme ve Giriş Fahri 15., Algoritma Geliştirme ve Giriş Fahri 15. Baskı, Algoritma Geliştirme ve Giriş Fahri Baskı, Algoritma Geliştirme ve Giriş Vatansever, Algoritma Geliştirme ve Giriş Vatansever 15., Algoritma Geliştirme ve Giriş Vatansever 15. Baskı, Algoritma Geliştirme ve Giriş Vatansever Baskı, Algoritma Geliştirme ve Giriş 15., Algoritma Geliştirme ve Giriş 15. Baskı,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.