Lego City 60283 Tatil Karavanı
Lego City 60283 Tatil Karavanı
Lego City 60283 Tatil Karavanı
Lego City 60283 Tatil Karavanı
Lego City 60283 Tatil Karavanı

Lego City 60283 Tatil Karavanı

Marka : Lego
Tedarikçi : Lego
Fiyat : ₺265,00(KDV Dahil)
Barkod : 5702016889772

Erkek ve kız çocuklar, bu LEGO® City Tatilci Karavanı (60283) oyun setiyle hayal güçlerinin götürdüğü her yere gidebilir. Oyuncak karavan, küçük bir mutfak ve uyuma yerleri gibi hayal gücüne dayalı oyunlar için gerçekçi özelliklerle doludur. Anne ve baba minifigürleri ve sevimli bir bebek figürüyle ailece sınırsız kamp maceraları için sahne hazır.

5 yaş ve üstü çocuklar için yaratıcı yapım ve oyun eğlencesi
Bu set, basit bir yazılı yapım rehberi ve Instructions PLUS'ı içerir. Akıllı telefonlar ve tabletlere yönelik ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasının bir parçası olan bu interaktif yapım rehberi, yakınlaştırma ve döndürme araçlarıyla LEGO yapımını gerçekten çocuk oyuncağı haline getirir!

LEGO City'nin yaratıcı dünyası
LEGO City Harika Araçlar yapım setleri, erkek ve kız çocuklar için harika hediyelerdir. Çocuklar her tür havalı aracı keşfedebilir, eğlenceli ve heyecan verici bir şekilde hikayeler ve senaryolar oluşturabilir.

  • Çocuklar, eğlenceli ve gerçek hayattan rol oyunlarına ilham vermesi için gerçekçi özelliklerle dolu bu klasik LEGO® City Tatilci Karavanı (60283) oyun setiyle hayal güçlerinin götürdüğü her yere gidebilir.
  • Kutuda ne var? Bir çocuğun bir sürü harika özellikleri olan muhteşem bir karavan yapmak için ihtiyaç duyacağı her şey, ayrıca anne ve baba minifigürleri ve sevimli bir bebek figürü var.
  • Tatilci karavanının içi; masa, mutfak ve uyuma alanı dahil eşyalarla döşenmiştir.. Açılan yan paneli ve çıkarılabilir tavanıyla fiziksel oyunlar için bir sürü yer sunar.
  • Model araçları ve rol oyunu oyuncaklarını seven 5 yaş ve üstü çocuklar için mükemmel bir yılbaşı, doğum günü ya da özel gün hediyesidir. Bu oyuncak karavan yalnızca temel yapım becerileri gerektirir.
  • Yapıldığında tatilci karavanının yüksekliği 9 cm, uzunluğu 16 cm, genişliği 5 cm'dir.
  • Aksesuarlar arasında minifigürlerin bebeği taşıması için güzel bir kanguru, kamp ocağı, tava, kızarmış yumurta ve kruvasan bulunur.
  • Basılı bir yapım rehberi ve akıllı cihazlar için ücretsiz LEGO® Yapım Talimatları uygulamasının içinde olan Instructions PLUS dahildir. Bu interaktif yapım kılavuzu, çocukların usta yapıcılar olmasını sağlar. LEGO® City Harika Araçlar macera oyun setleri, çocukların fiziksel becerilerini ve öz güvenini geliştirmesine yardımcı olurken, açık uçlu yaratıcı oyunları teşvik etmek için gerçekçi araçlar ve eğlenceli karakterler içerir.
  • Birbiriyle uyumlu ve her seferinde tutarlı bir şekilde takılıpçıkarılabilen LEGO® City yapım parçaları, katı sektör standartlarına uygundur.
  • LEGO® City yapım parçaları, katı global güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

:
Renk
Karışık
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.